bathmate~DanmarkTestes hver dag for din sikkerhed

Bliv større hurtigt

  • Vind op til 3-5 cm í længden
  • Vind 30% i omfang
  • ind op til 80% i volumen
  • Diskret levering

Se resultater - garanteret!

Vi er så sikre på bathmate's evne til at give dig den manddom, du ønsker, at vi sætter vores penge bag ordet.

Her til hjælp

Vi vil give dig det allerbedste i kundeservice, og vi er altid i nærheden for at opfylde dine behov.

* Alle telefonsupport er på engelsk. For dansk kundesupport, bedes du e-mail +44 (0) 800 808 5594

Hold dig informeret

Hold dig penis enlarger news letterup-to-date med alle vores nyheder om tilbehør, særtilbud og gratis rapporter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu og vi sender en rabatkupon til dit næste køb. Abonner nu.

Er størrelse virkelig vigtigt?

Forskning viser, at flertallet af kvinder får en bedre orgasme med en penis med stort omfang. Bathmate forøger dit omfang fra første gang, du bruger den.

Bathmate i andre lande

Bathmate Sverige
Bathmate Norge
Bathmate Finland
Bathmate Italia
Bathmate Portugal
Bathmate Island
Bathmate Germany
Bathmate England
Bathmate USA

Køb nu

Vent ikke og få din Bathmate i dag, lad dine drømme blive realitet. Klik her for at bestille din egen bathmate i dag.

 

 

 

 

 


 

 

 

 


Spørgsmål og svar (OSS)

Hvordan virker den?

Din penis er delt i tre kamre, to store i toppen, som er det erektile væv (Corpora Cavernosa), og et mindre i bunden, hvorfra du urinerer og ejakulerer (Corpus Spongisum). Når du får erektion, sender din hjerne et hormon, som sender blod til din penis, og fylder det erektile væv. Blodrummet i Corpora Cavernosa fyldes til et maksimum, hvilket udløser en erektion. Nu er det maksimum, som din Corpora Cavernosa kan fyldes op til er din penis nuværende størrelse når erigeret. Den store nyhed er...

Din Corpora Cavernosa kan udvikles større og stærkere med Bathmate.

Jo mere du bruger Bathmate des større bliver rørene, hvorved der kan komme mer blod i dem. Det er som body-building men for din penis.

penis

 

Pumpens fjederkræfter er kalkulerede til at give en minimal kompressionskraft samtidig med at der opnås en maksimal udvidelse for at give den maksimale vækst med mindst ubehag. Jo mere vand, der presses ud af Bathmate, des mere tvinges penis til at udvide sig og des højere bliver vandkraftens vakuum inden i.

Konventionel luftvakuum-udviklere tillader luften inden i at presses sammen og udvide sig som en svamp uden at penis udvides i forhold hertil, det medfører at bestemte områder udvides og ikke andre, f.eks. forhud, men ikke længde og omfang. Bathmate er fyldt med vand, placeret og forseglet over penis basisområde. Vandklemmes ud ved at sammenpresse Bathmate pumpefjeder, det skaber volumenområdet inde i bathmate

Når sammenpresning af pumpen stopper, lukker kontraventilen, derfor kan vand ikke komme tilbage i bathmate. Pga. det enestående pumpefjederdesign, udvides fjederen og forsøger at komme tilbage til sin oprindelige form. Da vandet inde i bathmate virker som en massiv væske, hvilket betyder, at det ikke kan komprimeres eller udvides, er det kun penis-området, der kan udvides for at erstatte det fjernede vand.

Hvordan bruger jeg den?

1) Fyld badekarret med vand

2)Når du er i badet, dyk Bathmate under vand, indtil den er helt fyldt med vand, og put så din penis ind i den under vandet.

 

1

 

3) Tryk bathmate ned mod pelvis-området flere gange, indtil der skabes et vakuum. Du vil føle, hvordan trykket opbygges. Overskydende vand begynder at komme ud gennem kontraventilen på toppen af bathmate. Du skal måske pumpe den ned fire eller fem gange, før der ikke kommer mere vand ud gennem kontraventilen.

2

 

4) Når du ikke kan pumpe længere, slap af i 5 min. Når du ikke kan pumpe mere, er det det optimale vakuum på dette tidspunkt.

5) For hver 4 eller 5 minutter, prøv at pumpe igen. Efterhånden som din penis udvides, vil det drive overskydende vand ud af toppen af Bathmate hver gang du pumper ned. Men du vil altid nå et punkt, hvor du ikke kan pumpe mere.

 


3

 

6) Pump bathmate til dens optimale vakuum når du føler det nødvendigt. Det er, når der ikke kommer mere vand ud, når du prøver på at pumpe.

 

4

 

) Hvis du føler at trykket er for højt, tryk let på trykudslippet ved toppen af Bathmate. Det vil reducere trykket. Efter 15 til 20 minutter slippes trykket ud ved at trykke på toppen af Bathmate og tage enheden af. Gør det, mens du står op i badet, så du umiddelbart kan se resultatet. Du vil ikke blive skuffet

8) Vi anbefaler mellem 15 og 20 minutter til hver session. Brug enheden så ofte som en gang om dagen, men ikke mindre end tre gange om ugen for de bedste resultater.

Hvad er de vigtigste fordele?

Efter bare EN session vil din penis være tydeligt større, tykkere og tungere. For enestående resultater brug jævnligt. Bathmate er det eneste produkt i verden, der bruger den pateterede hydrauliske teknologi og er efter vores mening den mest effektive, komfortable, økonomiske og hurtigste måde at opnå penis vækst på markedet uden kostbar kirurgi. Det kan også trække friskt iltet blod direkte ind i corpora cavanosa, hvilket kan maksimere den penile fitness. Så du får det bedste fra to verdener med Bathmate.

Hvad er de forventede resultater?

Generelt, at kan de fleste mænd opnå en tilvækst mellem 2,5 og 7,5 cm i længden med en forøgelse på 30% i omkredsen. Forøgelsen gælder måde i erigeret og slap tilstand. Mænd med meget små flaccid ser ud til at få de bedste resultater.Du vil se resultater fra første gang du tager den af. Din penis vil imidlertid begynde at aftage i størrelse efter nogle timer. Det er ikke et mirakel over natten. Det ligner træning med håndvægte, hvis du går i gymnastiksalen en enkelt gang, vil din krop ikke for alvor se meget anderledes ud, bortset fra en smule oppumpet efter træningen. Hvis du går i træningsrummet 3 eller 4 gange om ugen, vil du begynde at se ændringer. Bathmate er en træner og udvikler og efter bare et par uger vil du virkelig begynde at bemærke en forskel. Det første du vil bemærke er din omkreds længde i slap tilstand vil være meget større, når trykket fra din Bathmate åbner dine corpora cavanosa rør og gør dem større, dvs. så de kan indeholde mere blod. Generelt mellem 1 til 3 måneder vil længden begynde at vokse med alt fra 1,5 cm og opefter, og jo mere du bruger den, des længere og tykkere vil din penis blive.

Hvor tit bruger du den?

De første sessioner bør ikke overstige 20 minutter, men kan udvides op til maksimalt en time indenfor hver periode på 24 timer - du vil blive overrasket over udviklingen i både erigeret og slap tilstand af din penis, og det kan også forbedre din ydelse psykologisk enormt.

Kan jeg bruge den, hvis jeg er omskåret?

Det gør ingen forskel, om du er omskåret eller ej.

Hvad er de vigtigste fordele?

Der er mange fordele ved at bruge en bathmate.....
Din penis vil blive større, hurtigere sammenlignet med andre metoder.
Der kræves ingen kirurgi.
Din erektion kan blive meget hårdere.
Vandet hjælper med at strække skindet.
Vakuum er enestående.
Resultaterne er hurtige og synlige på 15 min.
Det er diskret og nemt at bruge.
Det er ikke ubehageligt som at bære et apparat i dine bukser 4-6 timer om dagen.
Økonomisk konkurrencedygtigt sammenlignet med andre alternative metoder.
Kan afhjælpe erektile disfunktioner.
Kan gøre den mandlige orgasme mere kraftfuld.
Kan forøge din partners velvære.

Er der helbredsproblemer?

Selv om det er et sikkert produkt, skal du sørge for at følge brugsanvisningen nøjagtigt. Det skal opbevares og holdes borte fra børn. Du bør konsultere din læge før brugen, hvis du lider af nogen fysisk penile tilstand. Brug den ikke, hvis du for nylig har fået et kirurgisk idgreb i dette område eller hvis du føler ubehag før eller efter første anvendelse.

Penis-pumper er blevet brugt i årevis med fremragende resultater. Pumper anbefales af medicinsk praktiserende ved Erectile Dysfunction (ED).

Kan jeg bruge apparatet under bruseren?

Ja det kan du! Bathmate er lige så meget hjemme under bruseren som i badekarret, så du kan udvikle din penis overalt, hvor det passer dig.

 

 

 

1. Fyld bathmate med vand fra bruseren.

2

 

2. Hold under bunden af bathmate for at sikre, at vand ikke løber ud.

1

 

3. Placer din penis inse i bathmate og tryk ind mod kroppen for at skabe et lufthul.

3

 

4.Fortsæt med at bruse, fjern hænderne for at vaske dig. Forøg trykket ved at pumpe yderligere om nødvendigt.

4

 

5.Efter 15 minutter tryk på udslipsventilen for enden af bathmate for at udløse.

5

6. Fortsæt med at bruse og nyd din nye forbedrede penis!

6

Er der nogen bivirkninger?

Ja - og heldigvis er de allesammen nogen, der kan give både dig og din partner forøget fornøjelse! Samt resultere i en større penis, Bathmate kan også forøge din trang til sex, forbedre din udholdenhed og intensificere dine ejakulationer.

Bathmate lækker gennem ventilen.
Intet vand skulle lække ud gennem ventilen på toppen, mens den er under tryk. Årsagen til en læk kan være, at fjederen inde i ventilen klemmer. Råd: Placer bathmate på en flad overflade som et bord. Pump al luft ud af den ved at trykke den hurtigt mod bordet, indtil den sidder fast på det. Det skal muligvis gøres flere gange. Hvis det ikke fungerer, så ring til os, og vi vi rådgive om en udskiftning af produktet.

Fortrolighed
Vi lægger den yderste vægt på kundefortrolighed, og intet på pakken indikerer dens indhold. Du skal derfor ikke være bange for, at nogen kan opdage, hvad der er i pakken. Al information er gemt på en computer uden netværksforbindelse, så der er ingen risiko for, at din information kan blive stjålet fra vores computersystemer. Når perioden for opbevaring af bogholderiet er udløbet, bortskaffes alle dokumenter sikkert.