bathmate~DanmarkTestes hver dag for din sikkerhed

Bliv større hurtigt

  • Vind op til 3-5 cm í længden
  • Vind 30% i omfang
  • ind op til 80% i volumen
  • Diskret levering

Se resultater - garanteret!

Vi er så sikre på bathmate's evne til at give dig den manddom, du ønsker, at vi sætter vores penge bag ordet.

Her til hjælp

Vi vil give dig det allerbedste i kundeservice, og vi er altid i nærheden for at opfylde dine behov.

* Alle telefonsupport er på engelsk. For dansk kundesupport, bedes du e-mail +44 (0) 800 808 5594

Hold dig informeret

Hold dig penis enlarger news letterup-to-date med alle vores nyheder om tilbehør, særtilbud og gratis rapporter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu og vi sender en rabatkupon til dit næste køb. Abonner nu.

Er størrelse virkelig vigtigt?

Forskning viser, at flertallet af kvinder får en bedre orgasme med en penis med stort omfang. Bathmate forøger dit omfang fra første gang, du bruger den.

Bathmate i andre lande

Bathmate Sverige
Bathmate Norge
Bathmate Finland
Bathmate Italia
Bathmate Portugal
Bathmate Island
Bathmate Germany
Bathmate England
Bathmate USA

Køb nu

Vent ikke og få din Bathmate i dag, lad dine drømme blive realitet. Klik her for at bestille din egen bathmate i dag.

 

 

 

 

 


 

 

 

 


Sammenlign penis forstørrelse

Ikke alle teknikker til penis udvikling er måske noget for dig. Vi må advare om, at bathmate hydro-pumpen har vist sig at være særdeles effektiv og måske ikke er noget for mænd, der kun ønsker en beskeden forbedring.

På denne side har vi samlet et udvalg af de vigtigste penis forøgelsesmetoder og sammenligner dem med bathmate for dig. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige metode, når du vil udvikle din penis, idet et forkert valg kan være nedslående. Det er sandt, at de fremskridt, du kan opnå med et apparat som bathmate vil gøre dig gladere og mere tilfreds end nogensinde før, men resultatet kan være det stik modsatte, hvis der vælges en usikker metode. Mange mænd har måttet sande det efter at have valgt en billig luftpumpe, som kan have ødelæggende virkning både æstetisk og pinefuldt. Det er måske værd at spørge sig selv, om man kan sætte pris på lykken i sit sexliv?

Som du vil se, er det kun bathmate der kan betegnes som 100% sikker, da kammeret kun kan tilføres et sikkert tryk takket være designet og brugen af vand. Trykket er også jævnt omkring penis, hvilket sikrer en jævn udvikling. Endelig ligger det i naturen, da bathmate bruges i væske-omgivelser, at den altid er fugtet korrekt, hvilket sikrer maksimal gevinst og ingen sisiko.


Luftpumper

penis1 Penispumper skaber en vakuumeffekt omkring penis, og føger dermed blodstrømmen. Når mere blod flyder til skaftet af penis og op i dens hoved, tvinges kammeret inde i den til at udvides for at kunne rumme alt det blod, der flyder ind i det. Istedet for at dette blod flyder ind i og så forlader penis, vil udvidelsen af kammeret, som skabesmed en penispumpe sex-legetøj få blodet til at blive der.
Hvis du har set et bilede af en almindelig penispumpe, vil du bemærke, at de ofte kommer med en cylinder, der er beregnet til at passe over penis. Når denne cylinder passer tæt omkring penis og holdes tæt ind mod kroppen, kan luft ikke trænge ind . Når håndpumpen, der er forbundet med cylinderen klemmes vil der gradvis flyde mere blod ind i penis. Når blodet flyder ind i kamrene i penis, vil det interne væv udvides med brugen.

Der er mange problemer forbundet med brugen af luftpumper, for det meste fordi lukningen ofte sidder et stykke nede på penis og ikke helt inde ved kroppen som ved et apparat som Bathmate. Klemningen omkring penis kan være meget farlig og give sår og skrammer. Samtidig medfører dette ofte en større udvikling ved enden af penis, så den får en nærmest konisk form. Til højre kan du se et eksempel å et problem, som kan opstå ved brug af en luftpumpe.

Det er vel dokumenteret, at luftpumper ikke er velegnede til langvarig brug og kan føre til beskadigelse af væv og nerver eller spærnge blodkar og resultere i impotens. Et andet stort problem med luftpumper gælder især de meget billige apparater, der findes på markedet. Disse apparater kan koste så lidt som 100 kr. og grundet dårlige materialer og design kan de give permanente skader, der ikke kan afhjælpes.

 


 

Mirakelpillerpenis4

Lige siden mennesket opfandt den moderne medicin har det været vores mål, at skabe en "pille for alle sygdomme". Det gælder lige så vel i penis-forstørrelsesindustrien som alle andre steder. Det største problem med enhver type af ikke receptpligtige vidunder-midler er, at der normalt kun er tale om en samling krydderier, markedført og solgt på den mest appellerende måde. Der er mange forskellige penis-forstørrelsespiller på markedet, de indeholder alle meget lignende ingredienser og giver kun små resultater. En mulig virkning af disse piller er en let øget libido. Da ingredienserne i dem fremmer blodomløbet er det også muligt, at der flyder mere blod til penis. Grundlæggende set kan du komme i en semi-hård tilstand som et resultat af forløbet. Det har naturligvis ingen virkning på en erigeret penis og gør derfor kun lidt for at forbedre den seksuelle kontakt. Hovedproblemet med disse piller er beløbet de koster i forhold til den beskedne effekt de giver. Producenterne stoler på, at brugerne forventer at der vil gå lang tid med at udvikle deres penis og derfor gentagne gange vil genbestille produktet, som kan koste så meget som 1000 kr. for en måneds forbrug.

Hvis brugerne virkelig tror, at disse piller vil virke, kan de naturligvis bruge mange penge på at lære en virkelig hård lektie, før de går videre til et produkt, der faktisk virker. Desværre er der nogle mænd, som oplever bivirkninger fra den cocktail af ingredienser, der puttes i disse piller. Disse bivirkninger forsvinder normalt, så snart du stopper med at tage pillerne, men de kan omfatte opkastning, diarre, tab a sexlyst og udflod fra penis (som herover).


Strækningsapparater

penis3Strækkeapparater virker bogstavelig talt ved at rykke i din penis i længere perioderog strække vævet. Disse apparater er kendt for at være smertende og påvirker normalt dagligdagen. Oprindeligt skabt som et lægemiddel mod Peyronies sygdom (bøjet penis) har disse apparater normalt et meget ensartet design, for at sætte penis under spænding og udføre strækningen. Her kan du se kvæstelser, som er opstået pga. de klemmer, som er nødvendige for at sætte penis i stræk.

Den åbenlyse ulempe ved denne metode er, at der ved strækning af penis ikke sker nogen udvikling af corpora cavernosa eller de tre kamre i penis, som fyldes med blod. Der er faktisk eksempler på, at disse kamre bliver beskadiget under strækningen og den mængde blod, der løber ind i dem reduceres, hvilket går ud over evnen til erektion. Det kombineret med den kendsgerning, at disse apparater skal bæres hele dagen, for at give nogen form for virkning, har hurtigt gjort strækningsapparater til en af de mindst brugte metoder til penis udvikling.


Kirurgi

penis2Brugen af kosmetisk kirurgi er i disse dage blevet noget normalt. Kvinder får ofte deres bryster forstørret og det samme gælder nu for mænd, som ønsker deres penis udviklet.

den mest brugte teknik til at forlænge penis er, at skære dens fastholdende bånd over og så lave plastisk kirurgi for at skaffe ekstra hud til at dække den nye længde. Resultaterne er svære at vurdere, da kirurgerne ikke har indsamlet systematiske data. Resultatet af de eneste pålidelige studier indikerer at overskæring af de holdende bånd i sig selv giver en forlængelse på 0,5 cm, mens den ekstra hud forøger tilvæksten i længde til ca. 1,6 cm. Disse tal står i et dårligt forhold til de resultater, som visse klinikker angiver. Nogle mænd opnår uutvivlsomt resultater over middel, mens andre ligger under.
De holdende bånd har en rolle, idet de hjælper med at få penis til at pege opad under erektionen. Når de er skåret over, er denne støtte ikke længere til stede. Efter operationen finder nogle mænd, at de har opnået en vis forøgelse af længden i slap tilstand, mens den erigerede penis har samme længde, men nu peger ned mod gulvet!

Sammen med forlængelsen kan der også udføres en operation for at fprøge omfanget. Der er to almindelige teknikker til det:
1) injektion af udsuget fedt, fra den abdominale væg eller lår, ind i dartos fascia, under skindet på det penile skaft.
2) placere podet dermis (et lag af væv fra lige under hudens overflade, der er velforsynet med blodkar) og fedt fra lysken eller bagdelen inde i det penile skaft.

Resultaterne af injektion afudsuget fedt kan være dybt skuffende. Op til 90% af fedtet kan forsvinde indenfor et år. Podninger virker tilsyneladende bedre, men der er ingen pålidelige offentliggjorte oplysninger om langtidsvirkninger.

Der er mange kendte potentielle problemer ved kirurgisk forstørrelse, hvoraf nogle af de mest veldokumenterede er:-

Scrotalisering af penis, hvos penis synes at udgå fra scrotum istedet for den abdominale væg.
'Hunde-ører' ved hver ende af operationsarret.
Afkastning af den hud, der er brugt ved forlængelsen af penis (huden har et dårligt blodomløb og dør derfor, hvilket efterlader et dybt udækket område).

I ekstreme tilfælde er mænd døde som et resultat af blødning under forøgende kirurgi.

Ud over de potentielle fysiske problemer kan kirurgi kan kirurgien ud fra et finansielt synspunkt koste mange tusinde kroner. I et tilfælde for nylig havde en mand lånt 30.000 kroner i sin bank for at betale for indgrebet. Desværre gik indgrebet ikke som planlagt, og manden måtte holde fri fra arbejde for at komme sig. Det førte til en fyring og deraf følgende tab af hjem og familie. For at gøre alting værre måtte han efter at være kommet til hægterne konstatere, at han nu var permanent impotent. Måske en meget høj pris, at betale for sådan en operation?


Naturlig øvelse (trækning)

penis5I forbindelse med penisforstørrelse er processen med forstørrelse gennem ikke-assisterede øvelser bogstavelig talt kun et enkelt skridt fra masturbation og giver også kun tilsvarende resultater. Desværre er der opstået en hel industri ud fra konceptet om, at du uden assistance kan opnå målbare resultater i længden og tykkelsen af din penis. Disse industrier bygger på "hemmelige stammeteknikker" som kan sælges for den rigtige pris osv. Tåbeligt mange mænd har skilt sig fra hårdt tjente penge kun for at opdage, at de kun har købt en manual, der viser øvelser, som de nemt selv kunne have fundet på.

Nogle af disse såkaldte forlængelsesteknikker omfatter brugen af vægte og/eller reb. Det er denne form for "øvelser" som helt skal undgås, da de kan føre til alvorlig knusning, med risiko for permanent beskadigelse og impotens. Nogle øvelser omfatter gribning om basis af penis og klemning for at holde blodet ude i penis, det er også farligt og kan have en lignende effekt som brug af vægte.


Efter omfattende forskning i penisforstørrelse, har udviklerne af bathmate virkelig skabt en løsning for alle mænd, der vil forøge længde og omfang af deres penis. Denne metode er ikke bare sikker på alle mulige måder, men resultaterne er også imponerende. Kig også på vores side med personlige beretninger for at se, hvad andre mænd har sagt om Bathmate.