bathmate~DanmarkTestes hver dag for din sikkerhed

Bliv større hurtigt

  • Vind op til 3-5 cm í længden
  • Vind 30% i omfang
  • ind op til 80% i volumen
  • Diskret levering

Se resultater - garanteret!

Vi er så sikre på bathmate's evne til at give dig den manddom, du ønsker, at vi sætter vores penge bag ordet.

Her til hjælp

Vi vil give dig det allerbedste i kundeservice, og vi er altid i nærheden for at opfylde dine behov.

* Alle telefonsupport er på engelsk. For dansk kundesupport, bedes du e-mail +44 (0) 800 808 5594

Hold dig informeret

Hold dig penis enlarger news letterup-to-date med alle vores nyheder om tilbehør, særtilbud og gratis rapporter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu og vi sender en rabatkupon til dit næste køb. Abonner nu.

Er størrelse virkelig vigtigt?

Forskning viser, at flertallet af kvinder får en bedre orgasme med en penis med stort omfang. Bathmate forøger dit omfang fra første gang, du bruger den.

Bathmate i andre lande

Bathmate Sverige
Bathmate Norge
Bathmate Finland
Bathmate Italia
Bathmate Portugal
Bathmate Island
Bathmate Germany
Bathmate England
Bathmate USA

Køb nu

Vent ikke og få din Bathmate i dag, lad dine drømme blive realitet. Klik her for at bestille din egen bathmate i dag.

 

 

 

 

 


 

 

 

 


Folkene bag Bathmate

I 2004 blev John Oakes, Group Senior Engineering Designer, bedt om at undersøge markedet for mandlige helseprodukter med henblik på nye produktudviklingsmuligheder. Projektet byggede på det enorme ekko, som Viagra havde udløst på markedet og hans hensigt var at se på produkter, som ikke var baseret på medicin, som kunne have lignende succes. Efter magen forskning fandt han et stort hul i markedet og efterfølgende blev Ultramax Products Limited grundlagt i 2006. Firmaets mål: at designe, producere og markedsføre en ny og enestående penistræner, principielt designet til:

Penis-forstørrelse
Penistræning som en hjælp til erektionsproblemer
Produktet er baseret på et hydro-pumpeprincip og er simpelt og nemt at bruge, det kræver intet eksternt pumpesystem eller involvering af andre personer.
Omfattende forsøg har vist at systemet er højeffektivt med hensyn til at opnå sine to primære funktioner som anført herover, og understreget af rapporter fra tilfredse brugere siden indførelsen på markedet i november 2006.

FIRMAET

Ultramax Products Limited er et privat familiefirma. Det er understøttet af Oakes Limited, familiegruppefirmaet, som har kontrollerende andele i adskillige firmaer, rækkende fra et større stålkonstruktionsfirma, et byggefirma, detail / restaurant udsalg, så vel som en omfattende ejendomsportfolio.

Familiefirmaet blev startet i 1960’erne som et design- og byggefirma, der producerer pecialiserede maskiner til løsning af en række industrielle ingeniør- og produktionsproblemer i alle sektorer af industrien. Som en konsekvens af det har familien en lang tradition for innovativt design, mange af dem vindere af vigtige priser. De rækker fra: diamandbladede save til konstruktionsindustrien, maskiner til stenvask af Levi jeans i 1980’erne til prisvindende pakkemaskiner til fødevareindustrien.

Gruppen er leverandør til flere af Storbritanniens blue chip firmaer og har et solidt partnerskab med disse firmaer gennem mange år baseret på produkter i den højeste kvalitet leveret til en fordelagtig pris.

Ultramax Products Limited, har rettigheder med hensyn til ophavsret og patentansøgninger i:

The UK App No. PCT/GB2005/003416
The EU App No. 05782528.3
The USA App No. From PCT/GB2005/003416
Canada App No. 2578162
Australia App No. 2005278999
International Design Registration
Bathmate Trademark Registration (European Union) App No. 0052102224
Firmaet ejer også støbeforme og andet vigtigt udstyr, som er nødvendig til produktionen.

Hver enkelt bathmate er færdiggjort i hånden og afprøvet efter de højeste standarder på vores fabrik nær Wakefield, Yorkshire, England. Bathmate skal leve op til de højeste kvalitetskrav, før den emballeres og forsendes.

Vores lokaliteter ligger på en flere hektar stor grund i udkanten af Horbury. Hvis du vil besøge os på stedet, skal du ikke tøve med at henvende dig for at arrangere et besøg.

Ultramax Products Limited
Mallard Industrial Park
Charles Street
Horbury Junction
Wakefield
West Yorkshire
United Kingdom
WF4 5QH